Συνταγές

Μους σοκολάτας με γιαούρτι

Κυριακή Απέργη
Συντάκτης : Κυριακή Απέργη

Το κακάο είναι πηγή θεοβρωμίνης που μειώνει την κόπωση και τρυπτοφάνη, η οποία βελτιώνει και τη διάθεση ενισχύοντας την παραγωγή σεροτονίνης.

 

Υλικά για 2 μερίδες

Για την κρέμα σοκολάτας

  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 ώριμη μπανάνες
  • 2 κουταλάκια κακάο ή χαρουπόσκονη διαλυμένα σε λίγο νερό

Για το γαρνίρισμα

 

Εκτέλεση

Για την κρέμα σοκολάτα:

Πολτοποιούμε σε μούλτι την μπανάνα με το γιαούρτι και προσθέτουμε το κακάο.

Σερβίρισμα:

Σερβίρουμε σε μπολ την μισή κρέμα, ενδιάμεσα Super Breakfast και φρέσκα φρούτα και ολοκληρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.

Γαρνίρουμε με το υπόλοιπο Super Breakfast και φρέσκα φρούτα.

 

Κυριακή Απέργη

Διαιτολόγος- Διατοφολόγος