Το κακάο είναι πηγή θεοβρωμίνης που μειώνει την κόπωση και τρυπτοφάνη, η οποία βελτιώνει και τη διάθεση ενισχύοντας την παραγωγή σεροτονίνης.
Υλικά για 2 μερίδες
Για την κρέμα σοκολάτας
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 ώριμη μπανάνες
- 2 κουταλάκια κακάο ή χαρουπόσκονη διαλυμένα σε λίγο νερό
Για το γαρνίρισμα
- 4 κουταλιές Super Breakfast με σοκολάτα
- Φρέσκα φρούτα
Εκτέλεση
Για την κρέμα σοκολάτα:
Πολτοποιούμε σε μούλτι την μπανάνα με το γιαούρτι και προσθέτουμε το κακάο.
Σερβίρισμα:
Σερβίρουμε σε μπολ την μισή κρέμα, ενδιάμεσα Super Breakfast και φρέσκα φρούτα και ολοκληρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Γαρνίρουμε με το υπόλοιπο Super Breakfast και φρέσκα φρούτα.
Κυριακή Απέργη
Διαιτολόγος- Διατοφολόγος