Υλικά
- 4 φακελάκια βρώμης Super Breakfast
- 40 gr. ελαιόλαδο
- 90 gr. μέλι
- 1 πορτοκάλι
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- 1 κουταλιά της σούπας ηλιόσπορους ή σουσάμι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180ο
- Σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνεις σε χαμηλή θερμοκρασία το μέλι, το ελαιόλαδο, τον χυμό του πορτοκαλιού μέχρι να πάρουν μια βράση.
- Αποσύρεις, προσθέτεις την βρώμη, ανακατεύεις καλά.
- Στρώνεις το μείγμα σε ένα μικρό ταψί σς λεπτή στρώση.
- Ψήνεις στους 160ο C για περίπου 20 λεπτά.
- Αφήνεις να κρυώσει και τεμαχίζεις σε τετράγωνα κομμάτια, θα τα αποθηκεύσεις σε αεροστεγές κουτί.